Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, June 8, 2013

UniKL ISEM Official Website

Assalamualaikum w.b.t,

The official website for UniKL ISEM programme has been launched. 

Check it out for more information regarding this program!


Click HERE:  http://www.unikl.edu.my/web/unikl/isem



P/s: Famous sweater superman aku ni! Dari Malaysia ke Italy gituwww..keh3 :P

Good Luck!

Till then,
NY

4 years journey ended.

Assalamualaikum w.b.t,

Wow! Lama tak conteng kan. Last 2 month kemain semangat hapdet everyday.
May busy dengan final exam. Then start cuti semester, banyak relax dan jalan-jalan.
Alhamdulillah. Sedar tak sedar dah June dah pun.
Haish. 2 bulan lagi nak menyambut hari tua.
Cepat btol masa berlalu.

Alhamdulillah few days ago result for my 8th semester has been released.
Syukur. Unexpectedly, finally I made it. 4 flat!
Alhamdulillah.
Tak sangka.
Rezeki orang kawen :)
AI, MV dan Falsafah dan memang target A.
Cuma Final Year Project yang 6 credits tu yang tak sangka.
Masa present tengok project orang lain semua hebat-hebat belaka.
Rasa macam project sendiri terlalu senang dan simple.
(Walhal hat tue pun terkial-kial nak settle kan!)
Subhanallah! Miracles happened again for the third time.

First time, for subject Engineering Drawing dulu, tak siapkan Final Project, dapat A.
Second time, for subject EMF, sepatutnya jawab 4 dari 5 soalan, aku jawab 2 soalan, terus keluar, dapat A.
Third time, my FYP.
Alhamdulillah.
Allah knows the best.

So, final CGPA for my degree in Mechatronics (Automotive) is 3.84.
Alhamdulillah naik dari last semester.
Good enough for me.
Walaupun Engineering bukan passion aku. Bukan minat aku.
Alhamdulillah, aku rasa I gave my best dan tunaikan tanggungjawab aku sebaiknya as an Engineering student.
Yang penting pinjaman MARA aku automatically will be converted into scholarship.
Alhamdulillah. Thanks MARA :)


All these I dedicated to my mom who always support me along this journey.
And of course my husband who always here for me.Holding me tightly in any situation.
We've made it! :)

Next plan?
InsyaAllah I'm working out something.
A new project.
Doakan yang baik-baik saja.

Sambung master?
InsyaAllah dengan izinNya sekiranya ada rezeki.
Tapi yang pasti bukan engineering lagi lah. heeee~
InsyaAllah nak study bidang yang aku minat pulak
And let's see how I'm gonna deal with it later. :)





"The road to success is not straight. There is a curb called Failure, a loop called Confusion; speed bumps called Friends; red lights called Enemies;caution lights called Family. You will have flats called jobs. But, if you have a spare called Determination; an engine called Perseverance; insurance called Faith, and a driver called Allah, you will make it to a place called Success!! "