Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 7, 2012

Printer Oh Printer!

Salam semua,

Hows your day darlings?? Indahkah semuanya?!!
My day? Offfoooooo! Super duper Hoowttttt!!~~
Panas bebenar hari nie..balik kelas pukul 5.20pm pun rasa macam pukul 2 petang..

Sedey!!!Sob!Sob!
Tau tak..hari nie separuh duit makan aku minggu nie habes di telan abg kedai photostat kat cafe tue..
hampeh betul! Mahal gila la print kat kedai tue..sekeping 30 sen! Rabak la poket den nie ha!Print assignment dan notes Power E je RM20 lebih...huhuhuhuhu....

Nak printer!!!! Susah la macam nie..pasni dah la kena print out report Final Year Project yang beratus helai tue..semua subject nak kena print out notes..nak tunggu photostat notes orang..lambat bebenor..subjek semester nie semua menaikkan tekanan darah aku yang selalunya rendah je nie..nota pulak takde..hadoiiiii laa...camne nak score nie...:(


Tadi dah print out note Power E, masuk kelas aku sengih bahagia..mana taknya dah ada nota..senang la nak study..xdela kalut nak salin formula berjela-jela kat slide show madam kan..orang buat exercise 7..aku dah advance buat exercise 9..bangga sekejap..hehee....Tapi dalam hati menangis..satu chapter slide tue je RM8..huhuhu..

Makan maggi jelah aku sem ni kalau berterusan begini..Ohhh Noo!

Mood : :(

No comments: