Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 20, 2011

Keputusan peperiksaan saya!

Assalamualaikum!!

Amacam?Skema tak tajuk? (cesss..bangga!)..
Well, yeah!!Result was out few days ago...
Alhamdulillah..syukur Ya Allah..
Walaupun taklah secemerlang seperti sem2 sebelumnya..
aku tetap rasa cukup bersyukur dgn apa yg aku dapat...
It was a tough semester i had...
Bukan sebab aku makin busy as a JPM...
atau busy menguruskan business aku..
Tapi dengan bertambahnya subjek-subjek automotive & electrical..
memang cukup mencabar bagi aku yang tak pernah ada basic in engineering..
Baca litar pun merangkak-rangkak..*sigh...
Ambik 7 paper final exam..memang mengerikan..
Orang lain ambil 4-5 papers pun berserabut..7 papers? Out of control!huhu

sila click untuk tumbesaran!


Hmmm...walau macam mana pun aku pandang positif dgn apa yg aku dapat...
sekurang-kurangnya aku masih DEAN LIST lagi sekali buat kali ke5..
alhamdulillah CGPA pun masih di tahap yang boleh aku banggakan..
Aku ambil sebagai satu peringatan..
supaya aku lebih berusaha..jangan terlalu selesa..
2 sem je lagi...aku akan cuba yang terbaik..yang lebih baik lagi..

Gembira rasa nak lepaskan jawatan aku sebagai JPM dalam pilihanraya kampus sem depan..
Bukan sebab aku tak sanggup..tapi aku ada komitmen yang jauh lebih penting..
Aku mungkin ada kekurangan..mungkin bukanlah pemimpin yang terbaik..
Tapi aku berpuas hati dengan pencapaian aku...
Sekurang-kurangnya aku berjaya menjadi PENGARAH 2 program selama aku berada di MSI..
Kedua-duanya dapat aku banggakan...Alhamdulillah Ya Allah...

Aku nak ucapkan tahniah jugak kepada my sis..SHILA DEMOKSSS (ngeh3..ini belog saya..ikut suka saya mahu panggil kamu ape ye..:P) for her result 3.15..its not an excellent result yet..but enough to make us proud of you! Aim for DEAN LIST next semester oke! She's pursuing her Diploma in Physiotheraphy in UniKL RCMP..chaiyok2!!!

Terima kasih sekali lagi kepada semua yang banyak bagi sokongan kepada aku..
Yang banyak tolong aku...bagi semangat bila aku rasa lemah,,,
Mak, Qahar, my family , lecturers,friends..and semua la...
Muahhhhh~~
Insyaallah next sem aku akan cuba yang lebih baik!Gambatte noni chan!!!!!

No comments: