Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 8, 2011

Have a life..

Assalamualaikum..hola..hola..hola..

Well,yesssssszzzza!anda tak silap baca!mmg saya sedang menulis entry yg keduaaaaa utk malam yg syahdu ini!
Lepas gian laa...lama dah tak membebel keinnnnn~~ (yeay satu kali...YEAY!)..

Ada byk yang aku tak update sejak aku bz..(cess...sejak bila??)..
Well,actually..aku dah lebih kurang 2 weeks terdampar kat rumah..it's semester break babeh!!!
Tapi rasa masa berlalu macam naik roller coaster..tak sempat break...tup2 dah nak sampai hujung...sedey!
Ada lebih kurang sebulan lagi la..mari kita menikmatinya pun!yeyahhhh!!!

1. Final Exam Semester 5 July 2011

It's horrible!Bayangkan aku amek 7 final papers..orang lain amek 3-4 pun dah kalut..aku dgn macho dan kacaknye sekalinye pun amek 7!hambek kau!Kenyang!!Huhuhuhu...rasa bad la kali nie..mmg stress tak payah cakap la..rasa nak pecah kepala pun hado!..I have a bad feeling la pasal result kali nie..Hmmm...mak redhaaaa jelah...tiap2 hari menghafal..tak tidur..mmg terbaik laaa!!huhuu..Sardin!eh,silap...sadis!!!!!

2. Cat Fight!

Dah dekat2 final tue..bleh plak ada mamat sengal 3 suku nie dok cari pasal..sedap2 dok komen kat FB Group UniKL MSI..."takkan ko pun kaki kipas lecturer macam NONI kot"..eh..eh..eh...perghhhhh!!mmg mendidih la!!!Aku jumpak lecturer pun susah!Takde masanya nak menyondol2 lec plak kan...bukan jenis aku la..selama ni lecturer yg aku tak kenal pun dok tegur2 aku tepi jalan sbb result aku..setiap kali meeting lecturer nama aku disebut2 (menurut Miss Halina yg ajar ECA ye..bukan aku mereka-reka cerita!)....sesuka hati je dok komen2  sebut-sebut nama aku..aku tau mamat tue mmg dah lama tak puas hati kat aku sebab kes aku tak bagi budak laki meniru jawapan aku dlm exam maths masa sem 2 kalau tak silap..nak mintak aku ajar..bila-bila aku free..insyaAllah aku sentiasa sudi nak ajar apa yg aku mampu..geram btoiiiiiii la!haishhhh!!!Nasib baik la mamat tue pun dah blah..aman sket hidup kan..aku bukan jenis dok pi jumpak lecturer dok buat baik naaaa...aku sendiri segan nak jumpak depa selagi takdak gheja!Ni pun kira macam masalah la jugak..aku segan betoi la dengan lecturer2 aku..macam ada gap..aku rasa terlalu hormat pada mereka..tak berani nak melawak2..haihhh~~~

 Tudiaaaa bila NURAINI marah...taip laju tanpa typing errorrrr..hahahhahahaha~~~

3. KL Trip!Yeay!!!!!!


Bab berjalan lajuuuuu je kan!!!hehehe..tadaaaaa..entry bergambar akhirnya!!!













sampai sini dulu...daaaaa~~~

No comments: