Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 14, 2011

2011 Review Part I

Assalamualaikum semua~~

Well, lebih kurang 2 minggu lagi 2011 will close its curtain officially...
Rasa masa macam berlari- lari je kan..
bukan lari jarak jauh..nie lari pecut macam nuraini yusoff watson nyambek..hehehehe..
Eh,lapar la pulak pagi-pagi nie...
eh,suka la melalut!!!!..dah-dah...focus noni!focus noni!

So, last year aku lupa nak buat wish list for upcoming year 2011...(aku ada ke buat?sendiri pun lupa daaa.TERUK!)
So,tahun nie aku taknak la ketinggalan lagi kannnn...
Disebabkan aku takde wish list 2011, aku tak tau la amende aku dah achieve for this year..huhu..

As a summary..well 2011 is pretty exciting year for me...
being one of the Jawatankuasa Perwakilan Mahasiswa UniKL MSI 2011 is a great journey..
Yang paling best, since my sis join UniKL RCMP doing her diploma in physiotherapy, we travelled a lot!
Best! Berempat is much better than berdua kan? Bak kata Acha Sepriasa, berempat lebih baik..eh?

My studies?emmm....macam biasa..makin mencabar of course! Sejenak aku terfikir, aku nie tersalah langkah pilih this course ke? Hmmm...well, im still in luv with economics and business..undeniable..:(
Everything goes well..cuma aku mula rasakan the real "kick" of being an engineer...oh no!!!
Aku sedar aku cuma ada kelebihan untuk menyerap the knowledge like a span..i have that ability..it does'nt matter whether i like it or not..once my mind set what i want, i will work hard towards it!Sounds creepy, right?huhuhu...Apa yang penting,apa yg ada di depan mata, aku akan cuba berikan yang terbaik...c'mon noni!Lets make mummy proud of you! :)

alahai,lapar tak tertahan nie..jom pi makan dulu la!~~later sambung wokeyh!muahhhhxxx!ngeh3

No comments: