Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, September 16, 2011

update tapi x habeh-habeh jugak!

salam..
yaaa..mmg tak habis2..penat tau dak!haishhhhhh~~
ape yang tak habeh?..
setelah agak lama bercuti panjang..
PRELOVED LUVLICIOUS BOOTIQUE akan kembali beroperasi semula ye anak-anak... :)

Sila keluarkan duet raya anda..
inilah masa untuk berbelanja ladies!!!~~
Grab your fav pieces and get the spotlight on you!!!

Tu yang tak habis-habis tue..penat dok update..byk baju new arrivals..
geram tau tengok suma santek2!!!haishhhh~~~dugaan sungguh!!!
Incik pakwe dah bagi warning letter berkali-kali dah suh i spend my money wisely..
my wardrobe dah penuh siap ada sekotak lagi xpakai taw!huhuhu..

Mari bershopping!!~~~muahhhhhhh!!!!!

***Check tis out!sumpah sungguh meletop vavavoOOom kan???!!nak jugak!!!! (syhhhh..jgn cakap kuat2..t incik pakwe dengar..hehehe)


Thursday, September 15, 2011

Getting old is a new black too!

salam...
wah..wah..wah..lama bebenor ye x conteng-conteng sini..ampunnnnn pakkkk!!!Saya tersangatlah busy (bukan busybody ogeyh!!!)..well,this week on wednesday ada event..JAMUAN HARI RAYA UniKL MSI 2011..and saya adalah puan event manager!~~..dah paham kenapa saya busy?!!..hoohooo..

Saya xsehat nie..sejak 2 hari lepas..bangun pagi je tetiba ada air meleleh-leleh dari idongku yang tak berapa manchonggg ini!oHHhhhhhh~~Nooooooo!!!saya selsema!Dan seterusnya di potong rapat di selekoh dengan gejala-gelaja demam yang agak menyakitkan badan..nie la akibatnya kalau dah meeting je memanjang..everynight pulak tue..balik bilik dah pukul 1-2 pagi..baru la terhegeh-hegeh (hegeh-hegehkah aku??) nak buat homework dan revision..kul 8 dah mencanak bangun berlari-lari anak seperti seorang cinderella yg kehilangan kasut ke bilik air..mana tak nya..kelas start kul 8 weiiiii!!!!aiyarkkkkk~~~~ NOOB!

Hari nie 16 September taw!!! saya sgt suka hari ni..cecuba kome teka kenapa?..ape??sebab CUTI UMUM?err..sejak 16 sept diumumkan hari cuti umum sempena Hari Malaysia..aku agak menyayangi la jugak hari ini lebih dari hari-hari lain..tp bukan sebab tuuuuu...ada yg lebih hangat dr biasa..ape?ape?ape?..Yeahhhhh~~It's my boyfie's birthday~~HAPPY 23rd BIRTHDAY Incik ABDUL QAHAR~~~iklas dari saya yg sentiasa menyayangi kamu selalu..ececeh..tros xmacho plak rasa diriku ini..cute totap adooo..sila jeles..mak redhoooo~~~hehehe

Sedey tak dapat sambut bersama-sama..takpe-takpe..will see you soon on wednesday syg..can't wait!!!
I dah order lamborghini untuk you taw sayang..tp sebab tak muat masuk kotak yang i dah beli terpaksala i cancel kan..marah betul i taw..i dah suruh manufacturer to produce model yang muat masuk kotak i tue sbb kotak tue dah santek sgt taw ..hmmm..xpe..i try roger kilang-kilang ferrari kalau ada yg sudi ok?..eyh,jap nak check wallet..lorrr...tinggal 2 henget je..cemana? =)

Tapi saya mmg sayang kamu selalu!Kamu yang terbaik!Terima kasih syg..kamu cute...saya suka~~lalalalaa..*blushing*