Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, August 6, 2011

Bila mata tak mau tutup..PHOTOSHOOT 05082011

Salam..
lamanya xupdate..malam nie aku saja la berlakon ibarat manusia yg telah dikurniakan 32 jam sehari..
lepak2..buang masa yang byk sangat nie..blogwalking skodeng entry best2 dr blogger2 yg mmg best amat..
tengok org lain dah update banyak..blog aku plak sunyi sepi..ibarat anak kucing yang menggigil kesepian di kala hujan di hujung lorong..ditepi longkang yg berbau hanyir..perrrrghhh..sungguh hyperbola di itu..

Hari nie aku hidup sebagai insan berumur 23 tahun officially..Alhamdulillah..terima kasih Allah..aku masih mampu bernafas di atas muka bumiMU yang serba luas ini..Tahun nie dalam sejarah..kenapaaaa????!!.:)

1.  Aku dapat kek besday.Epul yg hadiahkan.Al maklumlah incik pakwe saya kan jaoh!!~~hhuhu :(

2. Dapat hadiah!!!yeayy~~~Coklat bar from my romate, P-kah!!Luv this so much!!

3. Buat besday party!!!First tyme in my life!!Thanx for my rumate for this party..sgt gembira!! (>_<)..

Tp tetap sedey sbb xdapat smbut ngan encik pakwe..huhuhu..Hopefully our 2nd anniversary this coming 14th August boleh la celebrate together..rindu laaaa~~~huhuu..

Sejak last entry aku yg ungguh memualkan anak tekak kome2 suma tue...sesungguhnya aku amatlah busy..
Bermula dengan Kejohanan Sukan Seluruh UniKL (KSSU) di UniKL MIAT, Dengkil..then, Program Anak Angkat & Khidmat Masyarakat di Kg. Nelayan, Pulau Aman.Sehari selepas tue bermula la Minggu Silaturrahim (MSR) @ Minggu Orientasi untuk student baru Intake July 2011 selama seminggu..mmg berdarah hidung la jugak..layan jelah..dah tugas & tanggungjawab..aku mmg baek ok...

So, my 5th semester started..Alhamdulillah..i made my way..pejam celik dah sem 5..rasa macam baru je masuk MSI..sem nie subjek makin mencabar..byk subjek electric and automotive..mmg "masak" la aku sem nie..hadoiiiiiiiii~~~..kena belajar rajin sket la..asyik main je..huhuh..

Dah la bertimbun kerja..xkira dgn business, meeting la..JPM lagi..classes x payah cakap la kan..sempat la pulak aku dikerahkan utk join satu competition nie..iGEM..category :photojournalism..menatang hape pon aku tak taw sebenarnya..yes,i luv camwhoring but xpenah la pulak nak  snap pictures for commercialization..hadus..bertambah la lagi satu task dlm senarai aku..benda nie nak kena siap this monday..tue yg aku masing bersenang-lenang atas katil..smbil menyanyikan lagi cek mek molek nie..sambil menyiapkan rationale essay for my project..poning dah kepalo den nie haaaa...sabauuuuuuuu jelah...

So,utk siapkan jugak task nie, pagi tadi..atau lebih tepat lagi waktu tengahari rembang matahari terpacak atas kepala..kami pun keluarlah ber"photoshoot" utk completekan our task..





Amacam?ok x?hehehee...suka!suka!suka!!!!!~~~lalalalala

No comments: