Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, June 4, 2011

Jalan-Jalan Cari Makan Part 2

salam..holla ppl!!!!
wahhhh~~aku nampak spider web byk dah kat blog aku nie..haha
maaapppppp!!!beta agak busy kebelakangan ini..
menguruskan bisnes...menguruskan badan..
(agak2 la..nampak bebenor nipunyaaa..da cukup kurus kowt!!!hahaha)
sila tgk tajuk di atas!!!..yeahhh~~ini adalah sambungan kepada JJCM Part 1..
haaaaa..ada lagi tempat best nak citer nie..ceciter..ceciterrr..kih3...

Selepas kami penat melantak di Abang Nan's kitchen..burrppp!!!! (terlebey sudeyyy~~)
Kami pun bergerak ke Gurney Plaza...
*Kami merujuk kepada saya dan Incik Qahar ye anak2..
cari tiket wayang..
haaa..ni pun best nieyh..
setelah tgk screen  kat depan kaunter tue tak bertukar2..
berjanggut saya yg vogue nie menunggu2..
we decided to withdraw cash from ATM first..
but suddenly we bumped into someone..
Incik Qahar's friend..
he works at the cinema..
and guess wut,he gave us 2 free ticket to watch THOR 3D!!!
rezeki..rezeki...
Terima kasih kepada kamu lelaki yg saya tak tahu nama!!!..hahaha..

 The show started at 10.20pm..
jam menunjukkan pukul 6 petang..
OHhhh~~nOOOo~!!..
So,kitaorg jalan kat luar..tepi pantai tue..
menghirup udara dari enjin2 kereta yg lalu lalang..
Tiba-tiba Incik Qahar haus la plak!!!haishhh..
so,menapaklah kami ke medan selera yg agak jauh..
nak tercabut kaki den nie haaa!!

Ramaiiiiii oranggg~~uwaaaaa!!!
Selama nie dok lalu ingatkan medan makan chinese..rupanya kedai malay pun byk..
Kami pun amek port baekkk punya..
depan gerai Nasi Lemak CiliBilis..
nampak macam sedap..so,aku yg masih kenyang nie..
order la nasi lemak set biasa je.
(seee..aku mmg tamak okee!!haha)..

selepas makan secamca..perghhh..sedap la pulak!!
bayangkan aku yg masih kenyang melantak chicken chop nie boleh rasa lagi kesedapan itu!
mmg ternyata sedap!!!
patut la pelanggan ramai je..
nasi lemak kukus...ikan bilis goreng plak tue..
sambal dia mmg perghhhh!!!menjilat jari org sebelah okeyyy!!!

 Tadaaa!!Dah habes baru teringat nak snap..hahaha..akibat terlalu lazattt!!!

 Haa..nampak tak tokey kedai siap buat peace lagi tue!hahaha

mmg ramai org...mat salleh pun ada taw!

So,mmg kompem aku akan makan lagi di situ lain kali..pasti!!!
kawan-kawanku!!jgn lupa try rasa..kat medan selera gurney..
berdekatan dengan McD tue..dekat-dekat roundabout tue...
terbaik!!!!

Thanks kepada Incik Qahar yg membawa saya makan di tempat yang sgt best..
Saya bertukar menjadi pemangsa yg hebat di hadapan kamu!hahaha

So,kalau dah try jgn lupa bgtaw yeeee!!hehehe..
daaaaaa..
salam





No comments: