Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, June 4, 2011

My January 2011 result!!woot!!wooot!!!~~

Alhamdulillah..
sgt tak sangka result Jan 2011 dah kuar..
aku bukak ecitie pun lajuuuuu jew..
org lain terhegeh tak boleh nak login..
gua line clearrr je bai!!!ngeh3...

sem 1..3.75..
sem 2..3.98..
sem 3....3.89..
agak-agak korang sem nie baper aku score??
ceteka...ceteka...
apaAAaa?????FAIL????
hampessss...
..takdelah 4.0 flat kan...
kalau dapat 4 flat..mau terjun bangunan rumah flat nibong tebal gua!!!hahaha
Alhamdulillah...walaupun mengalami sedikit kemerosotan ekonomi di situ....
better than my expection..
especially paper EMF yg aku  kutuk berbakul-bakul di SINI
i got A for EMF!!!!!
See!I told you miracle is always possible!!
Bayangkan la ada 5 questions..wajib jawab 4 out 5..
and aku jawab berapa?? 2 soalan jerk!!!
seyes tak paham soalan and sangat la susah tahap gaban..
Alhamdulillah..aku dapat A..
Auto safety dapat B la pulokkkk!!haiyaaa..
naseb baik 2 credit hours je..huhuuhuh..
(tamak kau nak semua A..hohoho)

hehehee..

Overall..alhamdulillah..
memang tak mengharap nak kekalkan dean's list..
tapi berkat doa semua...
mak,ayah,.autie :).Incik Qahar dan semua yang concern about me..
OOOooooppp~~I did it again..
(pinjam jap ye kak britney.kak??OMGgg!!)
GPA 3.82..yeahh..menurun dr sem lepas..
CGPA 3.86..turun jugak 0.1 dr sem lepas..
Thank you Allah..

 sgt terharu...sob!sob!
*Sila CLICK pada gambar utk tumbesaran yg sehat ye!

Aku ada jugak mengadu kat mak pasal paper final yg hampeh sebelom nie..
aku taknaklah mak salahkan aku aktif dalam JPM..
menyebabkan result aku jatuh tergolek-golek dan masuk ke dalam longkang yang dipenuhi taik kucing..
(perghhh..sangat hyperbola di situ!!!)
But,the best part was..what she said..
"Biasala la tue..belajar makin lama memang la makin susah..bukan makin senang "
SEE!!!how cool she is!!!
Memang dari kecik lagi mak aku tak pernah paksa untuk aku dapatkan result yg terbaik..
atau jadi yang terbaik..
I want it for myself!!!
She always here.supporting me all the way...
Mak, this result is again..dedicated for you..I Love You so muchhhh!!!
Hope this might be the best gift for belated Mother's Day..
untuk ibu-ibu seluruh dunia juga..
Mom,we love youUuuuuu!!!!


Jalan-Jalan Cari Makan Part 2

salam..holla ppl!!!!
wahhhh~~aku nampak spider web byk dah kat blog aku nie..haha
maaapppppp!!!beta agak busy kebelakangan ini..
menguruskan bisnes...menguruskan badan..
(agak2 la..nampak bebenor nipunyaaa..da cukup kurus kowt!!!hahaha)
sila tgk tajuk di atas!!!..yeahhh~~ini adalah sambungan kepada JJCM Part 1..
haaaaa..ada lagi tempat best nak citer nie..ceciter..ceciterrr..kih3...

Selepas kami penat melantak di Abang Nan's kitchen..burrppp!!!! (terlebey sudeyyy~~)
Kami pun bergerak ke Gurney Plaza...
*Kami merujuk kepada saya dan Incik Qahar ye anak2..
cari tiket wayang..
haaa..ni pun best nieyh..
setelah tgk screen  kat depan kaunter tue tak bertukar2..
berjanggut saya yg vogue nie menunggu2..
we decided to withdraw cash from ATM first..
but suddenly we bumped into someone..
Incik Qahar's friend..
he works at the cinema..
and guess wut,he gave us 2 free ticket to watch THOR 3D!!!
rezeki..rezeki...
Terima kasih kepada kamu lelaki yg saya tak tahu nama!!!..hahaha..

 The show started at 10.20pm..
jam menunjukkan pukul 6 petang..
OHhhh~~nOOOo~!!..
So,kitaorg jalan kat luar..tepi pantai tue..
menghirup udara dari enjin2 kereta yg lalu lalang..
Tiba-tiba Incik Qahar haus la plak!!!haishhh..
so,menapaklah kami ke medan selera yg agak jauh..
nak tercabut kaki den nie haaa!!

Ramaiiiiii oranggg~~uwaaaaa!!!
Selama nie dok lalu ingatkan medan makan chinese..rupanya kedai malay pun byk..
Kami pun amek port baekkk punya..
depan gerai Nasi Lemak CiliBilis..
nampak macam sedap..so,aku yg masih kenyang nie..
order la nasi lemak set biasa je.
(seee..aku mmg tamak okee!!haha)..

selepas makan secamca..perghhh..sedap la pulak!!
bayangkan aku yg masih kenyang melantak chicken chop nie boleh rasa lagi kesedapan itu!
mmg ternyata sedap!!!
patut la pelanggan ramai je..
nasi lemak kukus...ikan bilis goreng plak tue..
sambal dia mmg perghhhh!!!menjilat jari org sebelah okeyyy!!!

 Tadaaa!!Dah habes baru teringat nak snap..hahaha..akibat terlalu lazattt!!!

 Haa..nampak tak tokey kedai siap buat peace lagi tue!hahaha

mmg ramai org...mat salleh pun ada taw!

So,mmg kompem aku akan makan lagi di situ lain kali..pasti!!!
kawan-kawanku!!jgn lupa try rasa..kat medan selera gurney..
berdekatan dengan McD tue..dekat-dekat roundabout tue...
terbaik!!!!

Thanks kepada Incik Qahar yg membawa saya makan di tempat yang sgt best..
Saya bertukar menjadi pemangsa yg hebat di hadapan kamu!hahaha

So,kalau dah try jgn lupa bgtaw yeeee!!hehehe..
daaaaaa..
salam