Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, May 16, 2011

>>>Crazy gal i was ..13 may 2011!!!..

Hahahaha..
sebelum start crita lagi aku dah mula gelak dulu..kih3..(gelak lagi..dan lagi..!)

it happened last friday..(as mentioned in my previous post! )
Few days before dat,kitaorg planned nak g celebrate "kemerdekaan" kitaorg..
Aiyub plan nak pi Seoul Garden...
aku mmg sronok la nak pi..
mana tak nya..Seoul Garden yg slalo kitaorg makan kat Gurney..
Gurney = Penang = Incik Qahar!!!!
so,saya bersetuju!!!!!

Tibalah hari yg dijanjikan..
dah siap chantek2..lawa2..
almaklumlah nak jumpa Incik Abdul Qahar yg dirindui..
yg join..Aiyub,Epul,Shila,Fiza,Syahir,Man, Acap,Afiq,dan aku...
Fiza xjoin p makan,juz tumpang je nak pi bus station kat Bagan..
so..kitaorg pun bertolak la dlm kul 4 cenggitu..
dlm hati mau dok terlompat2..berdegup2 jantung ni ha!!!
Incik Abdul Qahar plak..dr pagi xmakan..semangat nak makan Seoul Garden bersama2 saya..sweet kan..:)


Tetiba dalam perjalanan tue..dlm keta..
Aiyub & Epul cakap..
"Kita x jadi p makan kat Gurney,kita mkm kat Seoul Garden Auto City Juru jelah.."
Zassss!!macam halilintar daaaa...sjk bila ada SEoul Garden kat situ???

Tergamam sat aku 2-3 saat..teringat kat Incik kesayangan aku yg xmakan lagi...
hampessss tol!awat la depa xcakap awai2...gerammm!!!!!
So,kepala berputar..cari akal mcm mana nak solve the problem..
col Incik Qahar xangkat2..guess that he already in Gurney waiting for me..:(

so, aku pun buat keputusan gila..
Masa antar fiza kat bus station..aku turun..told them that i won't be joining them..
i'll go to Penang by ferry..by myself!!!!
Yeah!!!I did it...aku pun nek la ferry pi Penang..
mmg sedey sgt2 masa tue..jalan macam org gila jew..airmata dah mencurah2..huhuh..

dah la xreti nak nek ferry..siap kena2 marah lagi tue sbb silap duduk..cesss!!!
Dalam kepala masa tue juz nak pi jumpa Incik Abdul Qahar and makan sama2..
both of us xmakan dr pagi..
juz because of nak makan seoul garden sama2...

Smpai kat jetty..dgn muka sedey..make up cair da kena air mata dok meleleh..
nampak my Qahar standing right in front of the lorong pejalan kaki tue waiting for me..
mmg aku taw dia akan marah..pasti!!..(dlm tepon before nek feri pun da kena marah! )
but he was cool..bawak pegi satu kedai makan kat situ..duduk..and order makan..
aku taw dia marah ..bukan sbb xsuka aku pegi sana..
tp dia risaukan my safety..dats my Qahar..

Hmm...kadang2 buat kerja gila macam tue..quite fun..:)
Aku xpernah sangka i will have such courage to act dat way..
but ABDUL QAHAR..this guy totally drive me crazy!! :)


Missing him so much..wish to spend more time with him throughout my holiday..
but dats quite difficult for us..the biggest problem..always..TRANSPORTATION..huhu..
dulu mula2 ok la..ada ED..bleh la ajak dia kuar skali..tp smpai bila kan..
dr berdua sepatutnya..dah jadi bertiga..kdg2 berempat..hahaha
so,terpaksa la bersabar...nak kena tunggu ada 2-3 ratus baru la bley kuar date..
hmmm..dugaan..dugaan...
tp nak buat camne..da sayang...sayang dia sgt2...:)

Hopefully everything will getting better later in anyway..
insyaallah..saya akan berusaha!!!
fighting!!!!!!

Kepada kawan2..
Aiyub,Epul,Shila,Syahir,Man, Acap,Afiq..
sorry xdapat join korang makan Seoul Garden..
sorry jugak buat decision utk tinggalkan korang kat jetty..
xde niat nak salah atau susahkan sesapa..
i act the way i shud..:)


Incik Abdul Qahar,
sorry susahkan syg bila i buat keja gila macam tue..
i taw syg susah hati..
Tp stakat nek ferry..i noe i'll be okay..
Taw x memula mmg i takut sgt..ramai sgt org kat sana..
i tak taw macam mana nak naik..kat mana nak byr..
the last time i naik feri was 3 years ago..itu pun dgn kawan2..
Tp i xpeduli..i pun tak tahu dr mana i dpt keberanian tue..(atau mgkin kebodohan itu..)
yg i fikir masa tue..cuma nak smpai sana..jumpa syg..
makan dgn syg..i tahu syg blum makan...i pun sama..
sorry taw sayang...i slalo macam tue.clumsy me...
im sorry..
yg i tahu..i sygkan u...
syg sgt2...:)

 semangat nak pi jumpa my Qahar..:)

 sempat lagi posing tue..(sblum kejadian..:))

 selepas kejadian..he made me smile again :)...

 oh my heroo~~~ :)

2 comments:

Saladin15 said...

..u r not acting like u should. first of all, u didn't discuss it wif ur frens, u just go there blatantly without informing ur frens. I bet Qahar would think that ur frens are vicious to let u go alone.

Not discuss it, pretty much show u had made a horrendous decision . . Next time, if a plan doesn't act the way it should be, PLEASE DISCUSS ~ Oh God..

~~Miss PaiNkiLLeR~~ said...

did u discussed with me when both of u made the decision to change the plan?it looked like both of u insist it..and i dun have any option left..
i can't stay even for a second to look at both of u..
sorry i left,my mistakes..but dats the best way..sumtimes i dun have to tell u every single details...coz,when i tot my fwens wud understand..clearly,they dun..