Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 17, 2010

RESULT IS OUT!!!!!!!!!!!!!!! :)

salam suma..morning..morning...:)
awal pagi da bgn dah ari nie..mana taknya...jap agy nak kuar ngan en abdul qahar..hihih
yeay!!!!sgt suka!!!
PENGUMUMAN!!!! 
Result sem JULY 2010 dah kuar semalam...
alhamdulillah,setelah penat bertapa depan laptop gara-gara e-citie yg lembab gila !
^&^&%%#$#%R$#$..(aku rasa semalam e-citie telah dimaki berbakul2 oleh student2 UNIKL)..huhuhu
berbaloi la jugak penantian aku tue...
GPA sem nie 3.89(last sem 3.98..terbalik daaa)..GPA 3.87..
alhamdulillah CGPA naik 0.01(sem lepas 3.86)..ok la tu kan...
syukur alhamdulillah..:)...bersyukur sgt2....terima kasih Allah..terima kasih mak..terima kasih syg(my mumu)..terima kasih to all the lecturers...terima kasih jugak kpd kawan2 suma..semoga korang pun dapat result yg baik..insyaAllah..

nak pegi mana ek ngan kaha ari nie?dia da janji nak makan kat SEOUL GARDEN!!yeay!!!jumpa dia pun aku dah cukup bahagia...:)...makan gerai tepi longkang pun rsa suweeeeet je..ngeh3...

smalam kuar ngan da pi tgk wayang kat GIANT..bawak tasya skli..tgk citer AKU MASIH DARA..best gak..sempoi la..walaupun bg aku juz a stereotype story je...citer melayu..huhuhu..

bisnes makin bagus...dah ada 1051 followers di FB..alhamdulillah..even dah ada customer from BRUNEI taw!agak rumit nak uruskan tp at least i can learn sumthing new..:)..best2....syukur alhamdulillah atas suma nie YA ALLAH...atas result yg baik..bisnes yg berjalan dgn baik...setiap 2 hari ada je 2-3 parcel nak dihantar...byk yg aku belajar..dr xreti nak hantar parcel..skang da reti..dr xtaw ape tue western union..skang nie dah taw..deal dgn org luar negara...macam mana nak treat customer..seronok.dr gagap2 nak cakap bila customer col..skang nie ok sket..hahaha.:). 

alhamdulillah..dgn duet bisnes..dh bley bli h/p baru..xdela baru..henpon kakak..dia beli baru..jual h/p dia kat aku yg lama..cukup la..sekadar nak guna..sony ericson w910i ...ada 3G tawww!!!!hehehe...alhamdulillah...)

hmmm....bersyukurnya aku.....terima kasih Allah..jgnlah Kau jadikan aku manusia yg bongkak dan riak berjalan di atas muka bumiMU yg serba luas nie...jadikan aku manusia yg sentiasa bersyukur di atas rahmatMU...aminn..:)



3 comments:

Mizzy said...

congratz dear :) i knw u can do it :)

shida said...

macik non...ko wat bsnes pe?
woow

~~Miss PaiNkiLLeR~~ said...

sorry dear,xprasan msg..lamanyaaaaa baru nak reply kan..hohoho..
mizzy: thanx yah :)
shida: bisnes baju..hihih