Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, October 20, 2009

hurmmmmm....sakit....


Hurmm..it is a hard day…real hard for me…everything seems to be not on the rite track…hmmmm…da start of da day..i woke up late..its da first tyme…I dunno y..ape yg aku mimpi last nyte smpai xtersedar langsung…maybe myself…my unconscious mind realize dat dis will happen… xsnggup nak bangun tuk face all tis thing…maybe…

Gt presention in my technical communication class..im the last person..alhamdulillah..i did a great job..(bukan prasan kkkk..!!)..madam zu yg cakap…” very good!”… J..

Wut happened today..sgt menguji kesabaran aku…shila msg…aku col…she’s crying..so did i…terduduk…tarik nafas dalam2..istighfar panjang…my mum came to give my id card…looking at her face…I noe how hurt she is…Ya Allah…atas segala apa yg berlaku..aku redha…tunjukkan lah kami hikmahnya Ya Allah..ringankanlah beban di hati ibuku Ya Allah…kalo xkerana dia sayangkan ayah…pasti segalanya xsehebat ni…kuatkanlah hatinya Ya Allah…

Undeniable.. im so stress rite now...rasa cam nak je lari…lari..n trus berlari…dats wut I’ve done in my previous college when I was stress.. nak lari jauh dr suma org… from tis hell unikl…leave everything behind for a while.. I need sum rest… cari ketenangan..time to think.. to analysis everything…n start everything all over again..n do a better job…hmmmm… miss my kampung so much…dok tepi pantai…looking at the sea… sejam pun jadilah…biar aku kosongkan jiwa….im trying my best to focus n complete everything… but I can’t lie to myself… everything berserabut…sgt berserabut……Ya Allah..kuatkanlah hati aku Ya Allah….

Kesian qahar..terpaksa dgr suma…sumtimes…rasa sgt menyusahkan dia…..entahlah….serba-salah..aku pun tak pasti dahan mana tuk aku bergayut….rasa useless…

2 weeks more to go before final…I really wanna do my best n score the best result..indeed!i noe I can do it…much better…with the right mood…I noe I can meet my expectation… but now…things happened…I dunno how to tune everything back on the track..lately…everything is ruined…im broken into pieces…my heart..my soul…

No comments: